HURUBĂ, GIUNCA & ASOCIAȚII


Societate Civilă Profesională de Executori Judecătorești

Prima pagin� Atribuþii Competenþã Legislaþie Acte / Formulare Licitaþii Contact Adrese Plăți


Pentru plata debitelor online cu cardul bancar în doi pași puteți accesa butonul Plăți Online sau click pe logo-ul alăturat !!!
Icon securitate LibraPay

Date cu caracter personal

 

Termeni și CondițiiTermeni generali

SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații este o societate profesională de executori judecătorești, cu sediul în str. Franz Liszt, nr. 12, 540068 – Tîrgu Mureș.

Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a Termenilor și a Condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.executare.eu, SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații își rezervă dreptul de a schimba și de a actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de Confidențialitate, Termenii și Condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și Condițiile pe care ați agreat să le respectați.Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.executare.eu este proprietatea SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații.

SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.executare.eu, în interes personal (de informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programele, elementele de grafică, sunt proprietatea SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații, si sunt protejate de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: office@executare.eu. SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații exclusiv în scopul declarat al site-ului.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea de plăți online. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații.

Mai multe informații despre securitatea datelor personale se găsesc aici.Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu serviciile oferite de SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: office@executare.eu. Orice conflict apărut între utilizatorii site-ului și SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.Alți termeni

Acești Termeni și Condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații pentru utilizarea acestui site.

SCPEJ Hurubă, Giunca & Asociații verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului. 

Prima pagin� Atribuþii Competenþã Legislaþie Acte / Formulare Licitaþii Contact Adrese Plăți

   


Webmaster Eugen Hurubă & Adam Mihai Gergely - © 2006 - 2024 S.C.P.E.J. Hurubă, Giunca & Asociații
Toate drepturile sunt rezervate.